Årets julemesse på Tyholmen Frivilligsentral som ble gjennomført lørdag 3. desember 2022 ble svært vellykket. Ute var det fint og kaldt og inne godt og varmt. Mange kjøpelystne kom innom for en god handel og en god prat over en varm kopp kaffe eller gløgg.

På kjøkkenet hadde det i lang tid vært bakt småkaker, krumkaker m.m. Vi fikk også endel produkter donert. Så da alt ble stilt ut var det mye godt bakverk som ble solgt. Varme, nystekte ambrosiabrød, småkaker, sild og syltetøy, pluss småkaker gikk unna som bare det.

Videre hadde flinke damer fra strikkeklubben på huset produsert masse fint håndarbeid, sokker, votter, luer m.m. Her gikk også salget godt, og mange kjøpte fine ting til julegaver.

Det var også ett stort dagslotteri med fine gevinster, samt vårt faste tradisjonelle tombola. Mange kjøpte lodd begge steder. Vi hadde pakket masse gaver til tombolaen, og det var få gevinster igjen da dagen var over. Mange gledet seg også over vinnerlykken fra dagslotteriet.

Vi hadde det også fint i andre etasje. Her ble vi møtt av en hyggelig frivillig som serverte oss gratis varm gløgg, og det var masse folk som koste seg med rundstykker, vafler, risgrøt, kaffe m.m. Tvers over gangen for kafeen var det rigget til julebruktmarked, pluss at Gjenbruksloftet var åpent. Her var det mye fint brukt å få kjøpt, og det var det også mange som benyttet seg av.

Stor takk til alle som kom , samt ansatte og mange frivillige som på hver sin måte gjorde at julemarkedet ble veldig hyggelig. I tillegg fikk vi inn en god del penger til videre drift av Tyholmen Frivilligsentral.

Mvh. Eldbjørg.