Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Event Series Event Series: Trening, Elrobic

🎉 Elrobic – Bli med på en energisk og gøy treningsøkt med Eldrup Hansen! 🏋️‍♀️💃

4. juli @ 10:30 - 11:30

Er du klar for å gi seniorkroppen din den ultimate boosten? Da er Trening med Eldrup Hansen det rette stedet for deg! Vi tilbyr en unik opplevelse som kombinerer effektiv trening, herlig musikk og en herlig atmosfære fylt med godt humør.

🏋️‍♂️ Trening for hele kroppen: Vår dynamiske økt fokuserer på å styrke, forbedre balansen og øke kondisjonen din. Uansett hvilket nivå du er på, vil våre øvelser tilpasses dine behov og mål.

🎶 God musikk: Ingen treningsøkt er komplett uten den rette musikken! Vi sørger for å holde energien oppe med en spilleliste som vil få deg til å bevege deg og ha det gøy mens du trener.

💪 Hjertelig velkommen: Uansett om du er nybegynner eller erfaren, er du velkommen til å bli med oss. Vårt fellesskap er åpent for alle som ønsker å jobbe mot en sunnere og sterkere versjon av seg selv.

👟 Praktisk informasjon: Vår treningsøkt holdes hver uke med unntak av eventuelle ferier, og det koster kun kr. 30,- per gang. Det er ingen binding, så du kan delta akkurat når det passer for deg!

📅 Neste økt: Program.

📍 Sted: Kulturkammeret, Arendal.

Ta det første skrittet mot en sunnere livsstil med Trening med Eldrup Hansen! Ta kontakt for påmelding eller ytterligere informasjon. Vi ser frem til å trene sammen med deg! 💪🎉

Detaljer

Dato:
4. juli
Tid
10:30 - 11:30
Series:
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , , ,

Arrangør

Tyholmen Frivilligsentral
Telefon
+47 949 70 584
Epost
tyholmen.frivilligsentral@gmail.com
Vis Arrangør nettside

Sted

Kulturkammeret
Kirkegaten 2B
Arendal, 4836
+ Google-kart